Vanzare - mure de cultura

Noi va punem la dispozitie mure de cultura, crescute si cultivate pe un teren curat, nepoluat, care poate da cantitati bogate de mure, pana la 20 tone anual.
Toata marfa noastra este cultivata conform standardelor si criteriilor agronomice ale acestor fructe prin respectarea tuturor caracteristicilor sale, de mediu, sol, crestere, inmultire, recoltare, intretinere. etc.
Detinem o suprafata agricola plina de butasi de mur(5500 plante) pe rod in judetul Constanta, intre localitatile Ovidiu si Poiana, atent selectionati si ingrijiti cu ingrasaminte naturale astfel incat marfa noastra sa fie de cea mai buna calitate.

image
image

Vanzare En-gros si en-detail

Producem cantitati mari de mure de cultura care pot onora atat comenzi de la fabrici de gemuri, compoturi, siropuri, dulceturi in regim engros cu preturi avantajoase, dar totodata putem sa vindem si en-detail pentru persoane interesate sa consume aceste minunate si bogate fructe. In anul 2016, in perioada 10 iulie si 25 august, am produs in jur de 8 tone de mure de cultura, ecologice si de cea mai buna calitate.
Soiul cultivat de catre noi este Thornfree si putem sa producem pana la 20 tone de marfa in perioada 10 iulie si 10 septembrie.
Pentru cei interesati, putem sa asiguram si transportul marfii in toata tara, in functie de cantitatea ceruta.
Datorita multiplelor sale beneficii, frunzele de mur fara ghimpi constituie materie prima pentru ceaiuri pentru diverse afectiuni ale corpului, motiv pentru care putem aproviziona producatorii de astfel de ceaiuri cu marfa de calitate care vor da rezultate foarte bune.

Cere oferta de pret pentru a cumpara mure de cultura de cea mai buna calitate!

Servicii de proiectare, amenajare si intretinere culturi de mure

Noi va oferim cel mai bune servicii de proiectare( masurare teren, distante spalier, analiza sol )amenajare plantatii (marcotaj sau darjoni), intretinere plantatii mure de cultura si consultanta pe toata durata derularii proiectului de la proiectare pana la fructificare a plantelor.
Dispunem de materiale si utilaje necesare unui astfel de proiect agricol( tractoare, unelte, etc) pentru a demara si finaliza prima dvs ferma de mure de cultura.Producerea materiei prime(butasii) noi o realizam prin marcotaj de varf sau prin inmultirea drajonilor.
Marcotajul de varf se efectueaza dupa anumite standarde agricole.
Plantatiilor de mure realizate de catre echipa noastra respecta toate cerintele de pregatire a terenului si a plantarii propriu-zise.

image
image